• NIEUWS >

Qualitygarage Houman uit Hombeek, eerste met een moobi laadstation

foto laadpaal houman middel

Qualitygarage Houman uit Hombeek, eerste met een moobi laadstation

Steven Houman, zaakvoerder van Qualitygarage Garage-carrosserie Houman mag terecht fier zijn. Hij is de eerste Qualitygarage welke investeert in een moobi laadstation op zijn parking, en zich hiervoor klaar maakt voor een elektrische toekomst.

Steven Houman: ‘Ik ben sterk bezig met de veranderende automotive markt waar we voor staan, en wil zeker de trein niet missen. We zijn verdeler van Mitsubishi en deze is nu ook op de markt gekomen met de Outlander PHEV (Plug-in hybride). Als verdeler van deze hybride wagen, is het voor mij dan ook logisch dat ik ook een laadstation op mijn parking heb.

Ik laat mijn klanten hiermee ook zien, dat zij voor elektrische en hybride voertuigen, ook bij mij terecht kunnen. Ook in mijn 2e vestiging te Rijmeman heb ik geïnvesteerd in een moobi laadstation. Bij laadstations zijn openbaar beschikbaar, dus hiermee wil ik ook potentiële nieuwe klanten naar mijn bedrijf trekken.”

 

Dini Broothaerts

< TERUG NAAR OVERZICHT